Cowboy Magic rosewater shampoo 473ml

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Cowboy Magic Rosewater Shampoo is een milde shampoo voor een glanzende vacht, van uw hond/Labradoodle. De formule van deze shampoo lost vuil op, reinigt en voedt het haar. Rosewater Shampoo kan zowel onverdund als verdund gebruikt worden.

Productinformatie

Rosewater Shampoo van Cowboy Magic is een milde shampoo voor uw hond/ Labradoodle. Deze shampoo bevat zijde. Dit geeft de vacht een mooie glans. Rosewater Shampoo lost het vuil op, reinigt en voedt het haar. De formule van deze shampoo is zacht voor huid en vacht en kan zowel puur als verdund gebruikt worden.

Cowboy Magic Rosewater Shampoo is ook te gebruiken in combinatie met de Cowboy Magic Rosewater Conditioner. 

Inhoud

Created with Sketch.

Cowboy Magic Rosewater Shampoo is verkrijgbaar in een verpakking van 60ml (TravelSize) 473 ml en 946 ml.

Productdetails

Created with Sketch.

Rosewater Shampoo van Cowboy Magic is een milde shampoo voor uw trouwe viervoeter. Deze shampoo bevat zijde. Dit geeft de vacht een mooie glans. Rosewater Shampoo lost het vuil op, reinigt en voedt het haar. De formule van deze shampoo is zacht voor huid en vacht en kan zowel puur als verdund gebruikt worden.

Cowboy Magic Rosewater Shampoo is ook te gebruiken in combinatie met de Cowboy Magic Rosewater Conditioner. 

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

Gebruik: 

Onverdund: Breng een kleine hoeveelheid shampoo rechtstreeks aan op de natte vacht en masseer de shampoo in. U kunt de vacht hierna goed uitspoelen. Indien nodig kunt u de shampoo opnieuw aanbrengen en goed uitspoelen.
Verdund: Voeg 50 ml shampoo toe aan 1 liter water. Masseer dit in en spoel de vacht daarna goed uit. Indien nodig kunt u de shampoo opnieuw aanbrengen en goed uitspoelen.