Cowboy Magic TravelSize

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

COWBOY MAGIC TravelSize producten zijn een ware uitkomst als je bijvoorbeeld op vakantie bent en diverse variatie aan vachtverzorging producten voor je hond nodig hebt.

Productinformatie

COWBOY MAGIC TravelSize producten zijn een ware uitkomst als je bijvoorbeeld op vakantie bent en vachtverzorging producten voor je hond nodig hebt.
De TravelSize producten van Cowboy Magic zijn er in:
Detangler & Shine 30ml
Rosewater Shampoo 60ml
Rosewater Conditioner 60ml
Greenspot Remover 100ml
Yellowwout Shampoo 60ml
Super Bodyshine 100ml


Product inhoud

Created with Sketch.

Detangler & Shine 30ml
Rosewater Shampoo 60ml
Rosewater Conditioner 60ml
Greenspot Remover 100ml
Yellowwout Shampoo 60ml
Super Bodyshine 100ml

Product info

Created with Sketch.

Detangler & Shine
Knopen, klitten en dreadlocks in de haren van uw dier verdwijnen als sneeuw voor de zon met Detangler & Shine van Cowboy Magic.

Cowboy Magic Rosewater Shampoo
Is een milde shampoo voor een mooie verzorgde en glanzende vacht van uw hond/Labradoodle. De formule van deze shampoo lost vuil op, reinigt en voedt het haar. Rosewater Shampoo kan zowel onverdund als verdund gebruikt worden.

De Rosewater Conditioner van Cowboy Magic
Geeft het haar van uw Doodle een extra boost; het glanst en is gemakkelijk doorkambaar. Dit product herstelt de vochtbalans en geeft volume. U kunt deze conditioner gebruiken in combinatie met de Cowboy Magic Rosewater Shampoo.

Greenspot Remover van Cowboy Magic  
Hiermee haalt u eenvoudig urine-, plekken uit de vacht van uw hond. Handig om mee te nemen naar show of keuring om de laatste plekjes weg te werken. Daarnaast bevat de spray ingrediƫnten die de vacht van de hond laten glanzen.

Yellow Out van Cowboy Magic
Met deze Yellow Out shampoo kunt u eenvoudig gele plekken uit de vacht van uw hond halen. Daarnaast helpt deze shampoo om de natuurlijke vachtkleur van het dier naar boven te laten komen. Cowboy Magic Yellow Out is geschikt voor honden met verschillende vachtkleuren.

Cowboy Magic Super Bodyshine
Laat de vacht van uw hond glanzen; de finishing touch voor een wedstrijd, show of keuring. Deze spray is zuinig en eenvoudig in gebruik en stoot vuil en stof af zodat de glans nog langer behouden blijft.

Gebruik

Created with Sketch.

Cowboy Magic Detangler & Shine:
Masseer een kleine hoeveelheid Cowboy Magic Detangler & Shine in op nat of droog haar. Dit product hoeft niet uitgespoeld te worden.

Cowboy Magic Rosewater Shampoo:
Onverdund: Breng een kleine hoeveelheid shampoo rechtstreeks aan op de natte vacht en masseer de shampoo in. U kunt de vacht hierna goed uitspoelen. Indien nodig kunt u de shampoo opnieuw aanbrengen en goed uitspoelen.
Verdund: Voeg 50 ml shampoo toe aan 1 liter water. Masseer dit in en spoel de vacht daarna goed uit. Indien nodig kunt u de shampoo opnieuw aanbrengen en goed uitspoelen.

Cowboy Magic Rosewater Conditioner:
Breng na het wassen met shampoo een kleine hoeveelheid pure conditioner aan op het schone, natte haar. Masseer dit lichtjes in. U kunt het haar daarna weer nat maken en grondig uitspoelen.

Cowboy Magic Greenspot Remover:
Breng de Greenspot Remover aan op de vlekken op uw hond. Masseer het product in en neem de plekken vervolgens af met een vochtige handdoek. Let op: het is belangrijk dat u een vochtige doek gebruikt omdat dit de ingrediƫnten in de spray activeert. Hierna kunt u met een droge doek over de behandelde plaatsen om het vuil af te nemen.

Cowboy Magic Yellow Out Shampoo:
 Breng de shampoo aan op nat haar en masseer deze in tot het blauwe schuim wit kleurt. Laat het vervolgens twee tot vijf minuten inwerken. U kunt de shampoo hierna uitspoelen.

Cowboy Magic Super Body Shine: 
Breng de spray aan op schoon haar. Strijk de vacht daarna glad met uw handen. Laat de spray enkele seconden intrekken, hierna kunt u het haar borstelen.