Gastgezinnen

Beyoutiful Doodles gastgezinnen

Wij zijn een kleinschalige fokker. Bij ons zijn de honden echt onderdeel van het gezin. Omdat het belangrijk is dat we voor nu en in de toekomst de honden alle aandacht kunnen geven die ze verdienen, werken we met gastgezinnen.

Als er in een nest een geschikte fokteef of fokreu blijkt te zitten kunnen we door deze bij gastgezinnen onder te brengen, ze in ons fokprogramma opnemen.

Wij komen graag in contact met enthousiaste mensen die zich kunnen vinden in de werkwijze van BeYoutiful Doodles en deel willen uitmaken van het grotere geheel.
Verantwoord fokken op karakter en gezondheid in een liefdevolle huiselijke omgeving staat bij ons voorop! 

Gastgezin teef

Voor teefje betekend dit, dat de hond bij u komt wonen. U zorgt voor de hond, en volgt een hondencursus met haar. Alle gebruikelijke kosten zoals die van de dierenarts, voeding en trainingen zijn voor u.
Alle te maken kosten rond de fok zijn voor BeYoutiful Doodles.
Zodra de pup 12 maanden is ondergaat zij diverse gezondheidsonderzoeken. Daaruit zal moeten blijken of zij geschikt is voor de fok.
In de meeste gevallen is dit zo, en zal zij een aantal keer (max. 3) een nestje krijgen bij ons thuis.
Dit betekent dat zij ongeveer 9 weken bij ons zal verblijven, van week voor de bevalling tot als de pups naar hun nieuwe baasjes gaan.
Wij begrijpen dat dit lastig is. U wordt echter bij alles betrokken en bent als vanzelfsprekend van harte welkom om uw Doodle even lekker te knuffelen. Zelfs uw trouwe viervoeter volgen via live stream is mogelijk.

BeYoutiful Doodles blijft eigenaar van de hond tot zij met pensioen gaat na 3 nestjes dan zal de hond worden gecastreerd en kosteloos worden overgedaan aan u.

Gastgezin reu

Voor een reu betekend dit, dat de hond bij u komt wonen. U zorgt voor de hond, en volgt een hondencursus met hem. Alle gebruikelijke kosten zoals die van de dierenarts, voeding en trainingen zijn voor u. 
Alle te maken kosten betreffende de fok, gezondheidsonderzoeken ect., zijn voor BeYoutiful Doodles.

Als de reu geschikt blijkt te zijn voor de fok zal deze altijd beschikbaar moeten zijn dus daarom is het heel belangrijk dat u in de omgeving van Bussum woont zodat wij de reu in korte tijd kunnen ophalen als hij nodig is.

U betaald niets voor de aanschaf.
Beyoutiful Doodles zal eigenaar blijven tot de reu met pensioen gaat. En zal na castratie kosteloos worden overgedaan aan u.

Wat verwachten wij van gastgezin

Dat u er bent voor de hond en het alle liefde, tijd, aandacht en uitdaging kunt geven.

Dat u met de hond een puppy cursus gaat volgen.

Dat u maximaal een half uur rijden van Bussum woont.

Dat u het leuk vindt om betrokken te zijn bij het fokgebeuren.

Dat u houdt, net als wij, van open communicatie en goed onderling contact.

Wij hebben altijd eerst een kennismaking gesprek met de potentiƫle gastgezinnen om te kijken of er een klik is en beide partijen er een goed gevoel bij hebben. Als dit het geval is zal er een gastgezin overeenkomst opgesteld worden.

Gastgezin gezocht interesse

Interesse?

Als u interesse heeft, of meer informatie wilt, neem dan gerust contact op via het contact formulier.